Saša Einsidler

Osebni razvoj, komunikacija in samopodoba

Saše Einsiedler se lahko spominjate z radia in televizije.

Že v srednji šoli je začela delati na RGL (Radio glas Ljubljane) in na Televiziji Slovenija, kasneje na POP TV. Življenjska pot pa jo je zanesla v popolnoma druge vode. Izobraževala se je pri svetovno znanem Jacku Canfieldu in pridobila certifikat za trenerko »Success Principles«, ima mednarodno licenco persolog DISK trenerke, je certificirana kot hipno-transformativna coach-inja po Marisi Peer, certificirana DreamBuilder coach-inja, družinska in transformativna mediatorka ter avtorica dveh priročnikov: Moja samopodoba je moja odločitev in Trening komunikacije in javnega nastopanja s Sašo Einsiedler. Je poslovna ženska, svoje podjetje ima že dvajset let, je mama petih otrok.

Deluje v večjih in manjših podjetjih kot izvajalka delavnic za komunikacijo, javno nastopanje, osebno uspešnost, izboljševanje odnosov, predvsem pa z motivacijskimi delavnicami na temo zastavljanja ciljev ter strategijami za doseganje le-teh. Pomaga pri nesoglasjih in iskanju skupnih rešitev v teamih, pri preoblikovanju načina razmišljanja in delovanja predvsem vodilnih kadrov. Deluje kot osebni transformativni coach ter dosega izjemne rezultate na svojih treningih nastopanja ter pri ostalih komunikacijskih veščinah.

Z javnimi predavanji, delavnicami ter spletnimi predavanji pomaga ozaveščati ljudi ter jih opominjati, da smo sami kreatorji svoje realnosti. In da z določenim načinom delovanja ter predvsem razmišljanja, lahko dosegamo najboljše rezultate.

Piše redne kolumne za revijo Zarja/Jana ter se s svojimi članki pojavlja kot avtorica na različnih portalih o poslovnem uspehu, osebni rasti ter drugih.

Strategije za doseganje osebnega in poslovnega uspeha uspešno tudi živi in ima otipljive rezultate, kajti »Uspeh je dosegljiv vsem!«, pravi.

Vprašaj strokovnjaka

sasa einsidler